logo%20ik%20ben%20het%20waard_edited.jpg

Energetisch coaching Pratijk: Wat is het?

Wat doe ik?

Ik begeleid gezinnen (kinderen, ouders, ....) die moeilijkheden hebben in onze drukke prestatiegerichte maatschappij met thema's zoals adhd, stress, trauma, onzekerheden en faalangst, .... om hen op hun eigen unieke manier te helpen omgaan met alle uitdagingen die het leven hen aanbied.

Ik doe dit door een gesprek aan te gaan maar ook door middel van energetische behandelingen waar ik de energie in de cliënt weer ga laten stromen.

Naast uw menselijke gezinsleden geef ik ook healings voor uw huisdieren zoals honden katten en paarden. 

Maar wat is nu energie?

De sfeer die je voelt wanneer je ergens binnenkomt of een brok in je keel voelen, dat zijn voorbeelden van energie waar iedereen zeker en vast al eens kennis mee gemaakt heeft.

 
 
Voor wie?

Iedereen die moeilijkheden ondervindt in deze maatschappij of iemand die gewoon geïnteresseerd in ademtherapie of mindfulness is van harte welkom!

Jong en oud met ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ASS, DCD enzovoort…, gedragsmoeilijken, faalangst, depressiviteit, burn out, …

Maar ook kinderen, gezinnen en individuen die door het leven heen geconfronteerd zijn met allerhande gebeurtenissen waarbij ze graag hulp hebben om dit allemaal te verwerken. Dit kan gaan van een dierbare te verliezen tot een opgelopen trauma zoals vb: een relatiebreuk tussen partners of van de ouders.

Ook uw trouwe vriend (hond, kat, paard) in huis wordt niet vergeten en kan al eens door bepaalde ervaring zijn/haar weg kwijt zijn. Ook hem kan ik weer op pad helpen om zich opnieuw lekker in zijn vel te laten voelen. 

Wat is het doel?

Rust en balans in het leven te vinden zodat je als persoon stevig en veerkrachtig in het leven staat maar toch kan meebewegen met de wendingen die het aanbiedt zoals een boom die met zijn wortels stevig in de aarde staat maar ook soepel meebeweegt in de wind.

 
 

Hoe werk ik?

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen de praktijk.

Wanneer u voor een engelenhealing kiest maken we kort even kennis alvorens ik u onderdompel in de engelenenergie. Wanneer ik dit doe, maak ik contact met de engelen en vraag hen aanwezig te zijn tijdens de healing en u aan te bieden wat u nodig heeft. 

Na afloop kunnen we nog even napraten over uw ervaringen tijdens de healing. 

De engelenhealing kan ik u ook online aanbieden indien gewenst.

Na één behandeling voel je al verschil en verandering, wanneer je op lange termijn van het resultaat wil blijven genieten kan je de healing een aantal malen herhalen.

Kiest u voor een coach -en behandeltraject?

Dan ga ik na een kennismakingsgesprek  evalueren welke behandelingen nodig zijn en aan de hand daarvan kunnen we een aantal sessies inplannen. Afhankelijk van de moeilijkheden die u in het leven ervaart varieert het aantal sessies.

We bespreken telkens hoe uw ervaringen zijn geweest na de laatste sessie en gaan dan verder met de sessie.

Tijdens onze gesprekken gaan we steeds probleemoplossend werken. Dat wil zeggen dat we steeds stappen vooruit willen zetten en niet willen blijven hangen bij de moeilijkheden die u ervaart.

 

Ook kunnen er mindfulness en ademhalingstechnieken worden aangeleerd.

 

Tijdens de behandelingen breng ik naargelang wat u nodig heeft uw chakra’s weer in balans, ga ik u een aurabehandeling geven of help ik de meridianen weer door te stromen. Dit kan bijvoorbeeld door aanrakingen of lichte massage gebeuren.

De behandelingen hebben onmiddellijk resultaat na de eerste behandeling. Voor een blijvend resultaat wordt eenzelfde behandeling een 3 à 4 keer herhaald.

 

Wanneer je interesse bij meditatie of mindfulness ligt bespreken we de verwachtingen  even  en gaan we daarna onmiddellijk aan de slag voor één of meerdere sessies afhankelijk van wat u wil.

Ook  is hier de mogelijkheid tot groepssessies indien u wenst. 

Wanneer u graag een healing heeft voor uw huisdier kom ik bij u ter plaatse in huis of in de stal om uw beste vriend(in) te helpen.

© 2020 Door Nikki Dams met Wix.com