logo%20ik%20ben%20het%20waard_edited.jpg

Wie ben ik?

Ik ben Nikki Dams, alleenstaande mama van een prachtige zoon.

Ik ben altijd een positief en zelfzeker persoon geweest van kindsbeen af. Ik wist wat ik wou en ging daar voluit voor.

In de loop der jaren kregen mijn positiviteit en zelfzekerheid een ferme knauw. Ik heb er altijd in geloofd dat alles gebeurd met een reden maar op dat moment zag ik dat echt niet meer. De ene persoonlijke tegenslag na de andere stapelde zich op. Mijn zoon struggelde op school en ik bleef maar doorploeteren zo goed en kwaad als ik kon. Tot op het punt dat ik nog een schim was van mezelf.

Op dat moment ben ik de juiste persoon tegengekomen die mij bij de hand heeft genomen en me heeft geleerd dat het OK is om niet OK te zijn en hulp te vragen en te aanvaarden voor mezelf. Hij liet mij ook opnieuw kennismaken met mijn sterktes zodat ik terug in mijn kracht kon gaan staan.

Zo heb ik mezelf opnieuw leren kennen als wie ik was en nog veel meer want na al die ervaringen durf ik wel te zeggen dat ik sterker en veerkrachtiger in mijn schoenen sta als ooit tevoren.

Tijdens dit proces ben ik ook een opleiding gaan volgen om niet alleen mezelf en mijn gezin maar ook anderen gezinnen en mensen te kunnen helpen in alle beproevingen die het leven hen aanbiedt.

Maar natuurlijk blijft het niet bij die ene opleiding. Aangezien alles en iedereen constant evolueert blijf ik dit zelf ook doen en blijf ik mezelf ook vormen om iedereen die mijn hulp inroept te kunnen blijven bijstaan.

 

Opleidingen en bijscholingen:

 

Energetisch kindercoach

Ademtherapie

Autisme anders bekeken

Edelstenen

Kruidentherapie

Emotional freedom techniques (EFT)

Energetische behandelingen: Angsten

Kanker anders bekeken

Angel Light facilitator

© 2020 Door Nikki Dams met Wix.com